50 Day Challenge Poster - Yoga

€ 15,99

Ontdek de 50-Day Challenge Poster van Another Me! Deze poster is een unieke manier om meer geestelijke en lichamelijke rust te ervaren. Met deze poster als cadeau geef je iemand een unieke manier om zichzelf te ontwikkelen.

Met de 50-Day Challenge Poster van Another Me heb je al snel meer geestelijke en lichamelijke rust. De poster is voorzien van krasvakjes, waarachter 50 verschillende yoga poses staan. De uitdagingen zijn voorzien van geschreven opdrachten en vrolijke illustraties die je helpen om betere gewoontes te ontwikkelen. De opdrachten zijn in het Engels. De poster is 70 x 40 centimeter groot en daardoor een echte eyecatcher.

De voordelen van de 50-Day Challenge Poster:

  • 50 verschillende yoga poses om meer geestelijke en lichamelijke rust te ervaren
  • Stimulerende opdrachten en vrolijke illustraties om betere gewoontes te ontwikkelen
  • Uniek cadeau voor iedereen die van yoga houdt
  • Poster is 70 x 40 centimeter groot

Bestel nu de 50-Day Challenge Poster van Another Me en geef jezelf of iemand anders een unieke manier om meer geestelijke en lichamelijke rust te ervaren. De poster is een perfect cadeau voor iedereen die van yoga houdt. De verzendkosten bedragen slechts € 3,95 en de poster wordt binnen 1 dag verzonden. Koop de 50-Day Challenge Poster vandaag nog en geef jezelf of iemand anders een unieke manier om meer geestelijke en lichamelijke rust te ervaren!

Meer informatie
EAN 8436564298133
Merk AnotherMe
Categorie beschrijving Posters, prenten en visuele kunstwerken
Subcategorie Beschrijving Posters, prenten en visuele kunstwerken
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie > Kunst > Posters, prenten en visuele kunstwerken
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023