BBQ Koffer - Zilver

Geniet van een heerlijke barbecue met de BBQ Koffer - Zilver van Kikkerland. Deze draagbare BBQ in de vorm van een koffertje heeft een grillrooster van 30 x 20 centimeter waarop je houtskool kunt gebruiken. Heel geschikt om te barbecueën op het balkon, in het park, op een festival of op het strand! Gemaakt van roestvrij staal, aluminium, siliconen en ijzer. Bestel nu en ontvang jouw BBQ Koffer - Zilver binnen 1 dag!
€ 82,28

Geniet van een heerlijke barbecue met de BBQ Koffer - Zilver van Kikkerland. Deze draagbare BBQ komt in de vorm van een koffertje en heeft een grillrooster van 30 x 20 centimeter waarop je houtskool kunt gebruiken. Met een afmeting van 31,5 x 22 x 7 centimeter en een gewicht van slechts 2 kilo is de BBQ Koffer - Zilver een ideaal product om mee te nemen naar het park, een festival of zelfs het strand. Het is gemaakt van stevig roestvrij staal, aluminium, siliconen en ijzer voor optimale duurzaamheid.

Met de BBQ Koffer - Zilver geniet je van een heerlijke barbecue zonder op te hoeven ruimen. De koffer is makkelijk mee te nemen en perfect voor op het balkon, in het park, op een festival of op het strand. Het grillrooster van 30 x 20 centimeter biedt genoeg ruimte om te barbecueën met vrienden en familie. Het is ook mogelijk om verschillende gerechten tegelijk te bereiden.

Met de BBQ Koffer - Zilver krijg je de volgende voordelen:

  • Gemaakt van roestvrij staal, aluminium, siliconen en ijzer voor optimale duurzaamheid.
  • Makkelijk mee te nemen.
  • Grillrooster van 30 x 20 centimeter.
  • Perfect voor op het balkon, in het park, op een festival of op het strand.
  • Genoeg ruimte om te barbecueën met vrienden en familie.
  • Verschillende gerechten tegelijk bereiden.

Met de BBQ Koffer - Zilver van Kikkerland krijg je een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je een heerlijke barbecue kunt houden met je vrienden en familie. Je kunt het bestellen bij cadeau.nl en binnen 1 dag in huis hebben. Geniet van een heerlijke barbecue met de BBQ Koffer - Zilver van Kikkerland.

Meer informatie
EAN 612615068919
Merk Kikkerland
Categorie beschrijving Buitengrills
Subcategorie Beschrijving Buitengrills
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023