Creatieve DIY Set - Bloempot Hoes

€ 6,99

De Creatieve DIY Set - Bloempot Hoes van Kikkerland is het perfecte cadeau voor creatieve mensen die van knutselen houden. Met deze set kun je je eigen bloempothoes maken! Deze do-it-yourself kit bevat alle benodigdheden en instructies voor dit creatieve project, zoals drie kleuren acryl en een naald. De set is onderdeel van de Crafters collectie van Kikkerland.

Met de Creatieve DIY Set - Bloempot Hoes kun je je eigen creaties maken! Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om te knutselen en je eigen bloempothoes te maken. Je kunt je creativiteit botvieren door je eigen stijl en kleuren te kiezen. De set bestaat uit drie kleuren acryl en een naald, plus een uitgebreide handleiding met duidelijke instructies. De DIY set is ontworpen voor iedereen van 8 jaar en ouder.

De Creatieve DIY Set - Bloempot Hoes is een geweldig cadeau voor iedereen die houdt van creatieve projecten. De set is eenvoudig te gebruiken en bevat alles wat je nodig hebt om je eigen bloempothoes te maken. Verwen jezelf of iemand anders met deze unieke set!

Kortom, de Creatieve DIY Set - Bloempot Hoes is een ideale set voor mensen die knutselen en creatief bezig willen zijn. De set bevat alle benodigdheden en instructies die je nodig hebt om je eigen bloempothoes te maken. Wees creatief en verwen jezelf met deze unieke set!

Meer informatie
EAN 612615111905
Merk Kikkerland
Categorie beschrijving Decoratie
Subcategorie Beschrijving Decoratie
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023