Globe Met Krasfolie - Groot

€ 116,99

Introductie

Laat je verwonderen door de prachtige Globe Met Krasfolie - Groot van Luckies! Deze wereldbol is bedekt met een laagje goudfolie en is het beste weg te krassen met een munt. Kras de landen waar je bent geweest en ontdek de vrolijk gekleurde landen. Deze stijlvolle globe heeft een metalen basis met oud-messing kleur wat zorgt voor een chique uitstraling.

Voordelen

Deze Globe Met Krasfolie - Groot van Luckies maakt het mogelijk om je reiservaringen op een grappige en originele manier te delen met je vrienden en familie. Je kunt ook een spelletje maken met je gezelschap door te raden welke landen je hebt bezocht. Maak je interieur compleet met deze unieke wereldbol en geniet van een stijlvolle decoratie.

Belangrijkste kenmerken

  • Wereldbol in het zwart en goud
  • Laagje goudfolie
  • Best weg te krassen met een munt
  • Vrolijk gekleurde landen tevoorschijn komen
  • Metalen basis met oud-messing kleur
  • Afmeting 20 x 25 x 21 centimeter

Samenvatting

De Globe Met Krasfolie - Groot van Luckies is een unieke wereldbol met een laagje goudfolie die het best weg te krassen is met een munt. Kras de landen waar je bent geweest en ontdek de vrolijk gekleurde landen. Deze prachtige globe heeft een metalen basis met oud-messing kleur wat zorgt voor een chique uitstraling. De Globe Met Krasfolie - Groot is een leuk cadeau voor iedereen die van reizen houdt en de perfecte toevoeging aan je interieur.

Meer informatie
EAN 5060146596572
Merk Luckies
Categorie beschrijving Wereldbollen
Subcategorie Beschrijving Wereldbollen
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie
Materiaal Metaal
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023