Key Organizer - Zwart

€ 2,99

Introductie

De Key Organizer - Zwart van Nutcrackers is handig, compact en lichtgewicht. De keyclip is gemaakt van aluminium en roestvrij staal en biedt een alternatief voor een sleutelhanger. Met deze key organizer kun je tot vijf sleutels opbergen. Met schroeven en rubber ringen om je sleutels op hun plek te houden, heb je altijd een overzichtelijke sleutelcollectie.

Voordelen

De Key Organizer - Zwart heeft veel voordelen. Het biedt een alternatief voor een traditionele sleutelhanger, waardoor je sleutels op een veel compacter formaat kunt bewaren. Het is licht van gewicht, gemaakt van duurzame materialen en heeft schroeven en rubber ringen om je sleutels op hun plek te houden.

Belangrijkste kenmerken

  • Alternatief voor een sleutelhanger
  • Kan tot vijf sleutels bevatten
  • Gemaakt van aluminium en roestvrij staal
  • Licht van gewicht
  • Schroeven en rubber ringen om de sleutels op hun plek te houden
  • Afmeting van 7,5 x 3,3 centimeter

Samenvatting

De Key Organizer - Zwart van Nutcrackers is een handig en compact alternatief voor een sleutelhanger. Met deze key organizer kun je tot vijf sleutels opbergen. Het is licht van gewicht, gemaakt van duurzame materialen en heeft schroeven en rubber ringen om je sleutels op hun plek te houden. Bekijk het product bij cadeau.nl voor meer informatie.

Meer informatie
EAN 8720812793380
Merk Nutcrackers
Categorie beschrijving Sleutelhoesjes
Subcategorie Beschrijving Sleutelhoesjes
Categorie pad Bouwmaterialen > Sloten en sleutels > Sleutelhoesjes
Materiaal Metaal
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023