Koekoeksklok - Mint

€ 71,09

Introductie

Neem een stap terug in de tijd met de prachtige Koekoeksklok van Fisura. Deze ouderwetse klok is nu verkrijgbaar in een modern jasje. De mintkleurige klok heeft een witte vogel die elk uur tevoorschijn komt, samen met een roze slinger. De Koekoeksklok is een prachtige toevoeging aan elk interieur en is een kado dat je met liefde geeft.

Voordelen

De Koekoeksklok van Fisura is een modern klok met een ouderwetse twist. De klok werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen) en heeft drie verschillende volumes om in te stellen. De stijlvolle klok is 21 x 8 x 40 centimeter.

Belangrijkste kenmerken

  • Ouderwetse koekoeksklok in een modern jasje
  • Mintkleurig, met witte vogel die elk uur tevoorschijn komt
  • Roze slinger
  • Werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Afmeting: 21 x 8 x 40 centimeter

Samenvatting

Wees een trendsetter met de Koekoeksklok van Fisura. Deze klok heeft een ouderwetse koekoeksklok in een modern jasje. De klok heeft een mintkleurig uiterlijk, met een witte vogel die elk uur tevoorschijn komt, samen met een roze slinger. De klok heeft drie verschillende volumes en werkt op 3 AA-batterijen (niet inbegrepen). De afmeting van de klok is 21 x 8 x 40 centimeter. De Koekoeksklok van Fisura is een trendsetter om te geven als kado.

Meer informatie
EAN 8435436714375
Merk Fisura
Categorie beschrijving Klokken
Subcategorie Beschrijving Klokken
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023