Peace Out Koptelefoonhouder

De Peace Out Koptelefoonhouder van Luckies is een stijlvolle en handige accessoire voor iedereen die veel koptelefoons of oordopjes gebruikt. De koptelefoonhouder is gemaakt in de vorm van een hand die het peace-gebaar maakt en is zilverkleurig. Hij heeft een afmeting van 28,5 x 13,5 x 9 centimeter en helpt om de snoeren van je koptelefoon of oordopjes geordend te houden. Bestel hem nu en geniet van een prachtig woonaccessoire met een stijlvolle organisator.
€ 26,99

Ontdek de Peace Out Koptelefoonhouder van Luckies. Deze stijlvolle en handige accessoire is gemaakt in de vorm van een hand die het peace-gebaar maakt. Hij is de perfecte toevoeging voor iedereen die veel koptelefoons of oordopjes gebruikt. De koptelefoonhouder is zilverkleurig en heeft een afmeting van 28,5 x 13,5 x 9 centimeter. Hij helpt je koptelefoon of oordopjes geordend te houden. Met de Peace Out Koptelefoonhouder van Luckies heb je veel voordelen. Hij is een geweldig woonaccessoire, zorgt voor een stijlvolle organisator en biedt je de mogelijkheid om je koptelefoon of oordopjes op te bergen. Bovendien is hij stevig en duurzaam.

De kenmerken van de Peace Out Koptelefoonhouder zijn onder andere: gemaakt in de vorm van een hand die het peace-gebaar maakt, zilverkleurig, afmeting van 28,5 x 13,5 x 9 centimeter en helpt om de snoeren van je koptelefoon of oordopjes geordend te houden. Bestel deze Peace Out Koptelefoonhouder van Luckies en geniet van een prachtig woonaccessoire met een stijlvolle organisator. De verzendtijd is maar 1 dag en verzendkosten zijn €3,95. Koop vandaag nog de Peace Out Koptelefoonhouder van Luckies en geniet van deze geweldige accessoire!

Meer informatie
EAN 5060146595919
Merk Luckies
Categorie beschrijving Decoratie
Subcategorie Beschrijving Decoratie
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023