Twisted Kandelaar - Zwart

€ 74,99

De Twisted Kandelaar - Zwart van PresentTime is een prachtige moderne keramische kaarsenhouder. Hij ziet eruit alsof de drie kaarsenhouders in elkaar zijn gedraaid, waardoor je een unieke en mooie accessoire voor je interieur hebt. Deze Twisted Kandelaar - Zwart heeft een gladde zwarte finish en biedt ruimte aan drie kaarsen. Hij is een mooi cadeau voor een housewarming, Moederdag of voor iemand die veel met het interieur bezig is.

Met de Twisted Kandelaar - Zwart van PresentTime haal je een echte eyecatcher in huis. De kandelaar heeft een afmeting van 13 x 31,4 centimeter en is gemaakt van keramiek. De kandelaar wordt binnen 1 dag na je bestelling verzonden en de verzendkosten bedragen €3,95. Wanneer je meer informatie wilt over deze prachtige kandelaar, bekijk dan het product hier: https://www.cadeau.nl/kado/?tt=28442_1744030_447136_&r=https%3A%2F%2Fwww.cadeau.nl%2Ftwisted-kandelaar-zwart%2F%3Futm_campaign%3Dtt_feed_all.

De voordelen van deze Twisted Kandelaar - Zwart zijn:

  • Hij heeft een moderne, bijzondere look;
  • Hij heeft een gladde, zwarte finish;
  • Hij heeft ruimte voor drie kaarsen;
  • Hij is gemaakt van keramiek;
  • De verzendkosten bedragen slechts €3,95.

Deze prachtige Twisted Kandelaar - Zwart van PresentTime is de perfecte accessoire voor een interieur. Of je nu een housewarming hebt of een prachtig cadeau zoekt, deze kandelaar is een mooi en uniek cadeau voor elke gelegenheid.

Meer informatie
EAN 8714302142963
Merk PresentTime
Categorie beschrijving Kandelaars
Subcategorie Beschrijving Kandelaars
Categorie pad Huis en tuin > Decoratie
Materiaal keramiek
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023