Wenskaart Little Miss Birthday Girl

€ 1,37

De Wenskaart Little Miss Birthday Girl van Cadeau is een leuke en vrolijke verjaardagskaart voor meisjes en vrouwen. Deze dubbele wenskaart heeft een jarige prinses, kroontje en de tekst Little Miss Birthday Girl op de voorkant. Aan de binnenkant is er genoeg ruimte om een persoonlijke boodschap aan de jarige toe te voegen. De kaart is A6 formaat en wordt geleverd met een witte envelop.

Met de Wenskaart Little Miss Birthday Girl maak je iedere verjaardag een feest. Het is de perfecte manier om iemand te laten weten dat hij of zij speciaal is. Laat de jarige weten dat je aan hem of haar denkt met deze leuke verjaardagskaart.

De Wenskaart Little Miss Birthday Girl heeft een aantal voordelen. Ten eerste is de kaart voorzien van een prachtige tekening en een leuke tekst op de voorkant. Ten tweede heeft de kaart een blanco binnenkant waar je een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Ten derde is de kaart A6 formaat en wordt deze geleverd met een witte envelop. Ten slotte is de verzendtijd slechts 1 dag en worden de verzendkosten beperkt tot € 3,95.

De Wenskaart Little Miss Birthday Girl van Cadeau is de perfecte manier om je vrienden en familie een leuk verjaardagsgeschenk te geven. Bestel deze leuke verjaardagskaart vandaag nog en verras je speciale iemand met een persoonlijke boodschap.

Meer informatie
EAN 8720812790402
Merk Cadeau
Categorie beschrijving Wenskaarten en notitiekaarten
Subcategorie Beschrijving Wenskaarten en notitiekaarten
Categorie pad Kunst en entertainment > Feestelijke gelegenheden > Cadeaus
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023