XXL Lavalamp - Zilveren Basis Met Groen En Geel

€ 73,99

Introductie

Kijk naar de XXL Lavalamp - Zilveren Basis Met Groen En Geel van Fisura, een prachtige lamp die perfect is voor je woonkamer, slaapkamer of studie. Deze lavalamp is maar liefst 75 cm hoog en heeft een zilveren basis, groene vloeistof en gele lava. De lamp is ook uitgerust met een lichtbron en werkt op netstroom.

Voordelen

De XXL Lavalamp - Zilveren Basis Met Groen En Geel is een prachtige lamp die je interieur een speciale touch geeft. De lamp heeft een zilveren basis, groene vloeistof en gele lava, wat het een uniek en opvallend uiterlijk geeft. De lamp is ook extra groot, waardoor je hem gemakkelijk als vloerlamp kunt gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

  • Maar liefst 75 centimeter hoog
  • Zilveren basis, groene vloeistof en gele lava
  • Inclusief lichtbron
  • Werkt op netstroom
  • Verzendtijd 1 dag
  • Verzendkosten € 3,95

Samenvatting

De XXL Lavalamp - Zilveren Basis Met Groen En Geel van Fisura is een unieke lamp die perfect is voor je woonkamer, slaapkamer of studie. De lamp is maar liefst 75 cm hoog en heeft een zilveren basis, groene vloeistof en gele lava. De lamp is ook uitgerust met een lichtbron en werkt op netstroom. Bestel deze prachtige lamp vandaag nog en geniet van de verzendkosten van € 3,95 en een verzendtijd van 1 dag.

Meer informatie
EAN 8435436726835
Merk Fisura
Categorie beschrijving Lampen
Subcategorie Beschrijving Lampen
Categorie pad Huis en tuin > Verlichting > Lampen
Materiaal Glas
Verzendtijd 1 dag
Verzendkosten € 3,95
© Cadeau-bestellen.nl 2014-2023